Home
Producten
Portfolio
Contact

 

 

Producten en diensten

Grafisch ontwerp
Folders, brochures, boeken, periodieken, advertenties, logo's en huisstijlen, verpakkingen, autobelettering, posters en vouwwanden, websites.

Drukwerk
In drukwerkinkoop hebben wij meer dan 25 jaar ervaring. Wij beschikken over een breed netwerk van leveranciers, of het nu gaat om offset drukken, digitaal drukken of printen.

Advertenties
Wij kunnen snel voor u de perfecte advertentie maken, natuurlijk in uw eigen huisstijl. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw advertentie op tijd aangeleverd wordt, gegarandeerd!

Posters, banners en vouwwanden
Posters, (rol)banners en vouwwanden zijn met name geschikt voor beurspresentaties. Maar het kan ook zijn dat u een productoverzicht op poster wilt. Of een metershoog reclamedoek buiten. Ook voor deze producten geldt: wij maken het ontwerp en regelen voor u het kant en klare product.

Diversen
Mailings Zowel per post als per email verzorgen wij uw mailings.
 
Symposia Ondersteuning nodig bij de organisatie van uw symposium? Wij verzorgen de uitnodigingen, verwerken de aanmeldingen en maken deelnemerslijsten en badges. Indien gewenst zijn we de dag zelf aanwezig om uw symposium in goede banen te leiden.
 
Badges Naamkaartjes nodig voor symposia, beursdeelname e.d.? Wij leveren ze kant en klaar in św huisstijl.